Multisport karta

Technikálie, které potřebuješ před pořízením tohoto benefitu znát:

• každý den lze do vybraných provozoven využít jeden vstup zdarma, což je měsíčně až 31 vstupů! Jejich mapu nalezneš ZDE
  • služba je nabízena bez jakéhokoliv závazku, nicméně jakmile přestaneš daný paušál platit, tak opětovná aktivace karty ( vázané ke konkrétnímu jménu ) bude možná až po uplynutí lhůty půl roku
  • ke kartě lze pořídit i další doprovodnou či dětskou kartu
  • platbu za dotyčnou kartu(-ty) hradíš ze svého bankovního účtu ( ideálně trvalým příkazem ) na účet odborové organizace speciálně k tomuto zřízený- 1015257209 / 5500 ( pozor, jde o jiné číslo účtu než na který tajní členové platí své členské příspěvky !!!). Jako variabilní symbol pak uvedeš své ID číslo a do zprávy pro příjemce napíšeš jméno plátce + heslo „Multisport“
  • pro každý podnik stanovila fa Multisport individuální cenu, tu aktuální u nás zjistíš v zaheslované sekci ZDE či na dotaz
  • další informace o tomto produktu nalezneš na oficiálních stránkách MultiSport

Nové karty je potřeba objednat / zaplatit nejpozději vždy do 18. dne v měsíci tak, aby byl čas na jejich objednávku, výrobu, dodání, a vy je mohli hned od začátku následujícího měsíce využívat. Pokud tedy máš o kartu zájem, vyplň kontaktní formulář a do zprávy napiš heslo „Multisport“.