Avogado

Tento benefit je pro začátek určen pouze věrným členům, kteří jsou v #ODBORYHYUNDAI registrováni minimálně 3 roky. A co je k tomu potřeba? Dodat naší odborové organizaci svou emailovou adresu, toť vše. Na ní vám pak příjdou instrukce, jak službu od firmy Avogado využívat. 🙂 Čeho se tedy tento benefit týká? No nebudeme vás dále napínat- jde o odborný výklad lékařských zpráv! Určitě jste někdy byli v situaci, kdy jste v rukou drželi lékařskou zprávu plnou zkratek a latinských výrazů, takže jste ani nevěděli, co vám vlastně je, jaká následuje léčba, medikace.. Díky tomuto benefitu danou zprávu naskenujete, odešlete a během stanovené lhůty vám příjde laický překlad toho co, jak a proč.. Navíc, pokud se již delší dobu léčíte s nějakým problémem a nejste si úplně jisti, zda-li naordinovaná léčba vašim lékařem se ubírá tím správným směrem, můžete stejným způsobem požádat o názor druhého lékaře. A to všechno z pohodlí vašeho gauče, bez výčitek, a hlavně nutnosti někde se objednávat a chodit! Pokud se vám tato služba bude líbit, můžete ji rozšířit i na členy vaší rodiny, ale to už se budete muset i finančně spolupodílet ve výši pár desítek korun měsíčně. Nicméně v tom již pak máte i další právní služby, soudní znalce atd.. 🙂